måndag 19 april 2010

Och bröllopet varade i dagarna 3

Nästan ialla fall, har sedan i onsdags kväll varit på resande fot.
På tåg genom Sverige gick resan till Åre för att närvara vid min barndomskompis tillika klasskompis på gymnasiet, sambo från Högskolan och "En Svensk Klassiker" kompis Paulas bröllop.

Vi kom upp till åre i torsdags morse vid 8 tiden, man var helt klart lite mör efter 13 timmar på ett tåg...Lunch i backen var det första vi mötte upp till, det var brudens och brudgummens föräldrar som anordnat en grillning i backen - oj vad härligt!

Vädret växlade med sol och snö omvartannat, alla hade tyvärr inte kommit och skulle inte komma heller, det var ett askmoln i luften som hindrade flygande bröllopsgäster att komma... vad är oddsen?!

Det var sedan skidåkning hela eftermiddagen ända tills Afterskin började på Fjällgården!

Fredagen bjöd på skidåkning precis hela dagen, det var bra åkning och bra förhållanden, vädret var väl allt annat än bra, snöade och blåste som attans, så toppen var stängd...Mingel hos Brudgummens föräldrar i Åre Björnen på eftermiddag/kväll!

Lördagen började med att vi var några av tjejerna som var med vid brudens sminkning och håruppsättning, helt fantastiskt vacker blev hon! Eftersom själva bröllopets plan A var att vigas utomhus fick det bli plan B inomhus pga hårda vindar upp mot 33 m/s..Otroligt vackert med brudgummens sång till bruden, brudens systrar sjöng också 2vackra sånger.

Bröllopsfesten fortsatte på Hyddan, många roliga och underhållande tal, mitt tal var länge oklart pga att jag faktiskt känt Paula så länge, så visste jag inte vad jag skulle säga, men fick fram några godbitar från några resor, Klassikern, vårt samboende och segling på västkusten! Talet blev uppskattat och alla skrattade hjärtligt!

Så nu på måndagen är man tillbaks i Göteborg igen, tågresan hem tog 14 timmar, sen var det bara att slänga sig till jobbet igen, redo för en ny vecka!!
Bilder kommer säkerligen läggas in i inlägget så småningom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar