tisdag 6 juli 2010

The Convention

Kan man inte träna får man tänka träning...Stort tack till Therese P, Emil F och Peter B som tagit/tar mina klasser denna veckan - You Rock!

Har nu i kväll anmält mig till det nya conventet som äger rum här i Gbg på Gymnasium den 6 November. Det svåra var inte att om man skall gå eller inte - det svåra var att välja klasser - som vanligt är det flera som går samtidigt... Typiskt!!!
Det hade ju varit kul att köra den nya RPM klassen, fast den får man ju tids nog köra ändå... Afro med Sportlifes krönta Nike drottning Sandra Börjesson är ju given ialla fall!

så valet föll på :

Spinning vs KRANK cycle (spin)
Tid: 09:30-10:30, Studio 4, Instruktör: Linda Jonsson
Passa på att testa en ny och unik kombinationsträning som ger dig kondition och styrka för både under och överkropp. Behåll samma intensitet under en längre tid genom att varva mellan cyklarna. Stärk din core och trimma dina armar!

Lunch break - a girl gotta eat!

Raw Food (föreläsning)
Tid: 12:00-13:00, Föreläsning, Instruktör: Erica Palmcrantz Aziz
Under en intensiv timma kommer Erica visa hur du kan göra supersmoothies, egna proteinbars med bara naturliga råvaror och andra powersnax för att du ska kunna förbättra dina resultat i livet. Du får också lära dig viktiga nycklar som du lätt kan ta med dig i din egen vardag för att använda kosten som ett hjälpmedel för att ge dig superkrafter. Efter föreläsning kommer du ha en fått ett djupdyk i vad raw food är, vad det kan göra för dig och hur du kan börja leva med raw food på ditt eget sätt! Long Live Life!

AfroHouse Xplotion (dance)
Tid: 13:15-14:15, Studio 2, Instruktör: Sandra Börjesson
En dansklass med hög puls, sköna afrorytmer och en gungande housekänsla. För dig som älskar afro, vill smaka på house och sugen på något nytt! Gör dig beredd på ett svettigt pass. Rhytm is a dancer!

Lär dig träna TRX (workshop)
Tid: 14:30-15:30, Studio 4, Instruktör: Linda Jonsson
Lär dig att träna hela kroppen tufft, effektivt och funktionellt med hjälp av det nya träningsredskapet från USA, TRX!

BODYPUMP® 76

Tid: 15:45-16:45, Studio 1, Instruktör: Fredrik Andersson
Styrketräning till musik som utmanar dig att bli starkare! Få en försmak av den nya releasen av BODYPUMP!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar