söndag 16 maj 2010

Heldag på golfbanan

minst sagt! Idag var det seriespel i Göteborgsserien, banan som spelades var Stora Lundby. Jag blev inkastad som kapten i torsdags då vår ordinarie fick förhinder, därmed saknade vi dessutom 1 spelare... så jagandet började efter en fjärde spelare.

Eftersom målet bara är att ha roligt spelade det mindre roll vilket handicap personen hade... Storhelg som det är visade det sig inte vara så lätt, men lyckades till slut!

Jag spelade tillsammans med en 16 årig junior med 22 i hcp- Rebecka - fy sjutton, vad får den tjejen hemma till middag?! jädrar vad hon slog långt! Eftersom vi spelade från damernas backtee (blå tee) så blir det helt klart lite längre, inget rull heller eftersom banan var blöt. Banan bjuder också på en hel del vattenhinder som var till bredden fyllda med vatten... Vi lyckades till slut gå runt på 89 slag i Foursome (slår varannat slag) vilket inte är fy skam med vårt sammanslagna hcp på 30 (som inte räknas i dessa sammanhang utan man spelar i formen scratch)..

Eftermiddagen kom och det var dags för fyrboll bästboll (bästa resultat per hål) , vi kompletterade varandra fint jag och Rebecka och vi kom in på 83 - ett helt godkänt resultat!

Så över 12 timmar har man spenderat på golfbanan denna söndag, jag är sååå trött i benen, men känslan i kroppen är ändå nöjd och helt tillfreds med dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar