måndag 31 maj 2010

Helgen på Tylösand med Sportlife

Sportlife helg på Tylösand är ett årligt återkommande event - otroligt trevligt initativ av vår ägare Magnus Wilhelmson och våra koordinatorer Inger och Anna-Maria - de är helt enkelt bäst :) I år var vi 109 st instruktörer som invaderade hotellet - Folk brukar se lika förvånade varje gång när vi dundrar in :)

Vi började förmiddagen med ett BodyBalance pass utomhus med Jim, Pontus och Anna-Lena - Otroligt skönt, men vem bestämde att vi skulle stå i en uppförsbacke?! Det är ju svårt nog att hålla balans utan uppförsbacke!





På eftermiddagen var det lite bubblande och badande här:

Middag och sen vidare till Leifs Lounge
Jag hade verkligen planerat för den årliga efterfesten på stranden men kl 02,00 var det over and out, ögonen ville bara slå igen, alldeles för trött :(
Söndagen är söndagen och inte så mkt mer aktivitet än god frukostbuffé och sen lunch... nåt knas på bussbeställningen blev det, och vi kom iväg 1 timme senare än planerat - så det löste sig ju grymt bra!

Betyg på Helgen - Fantastico!!

2 kommentarer:

  1. Vad härligt det ser ut :) Jag tycker mig känna igen mannen i mitten, Pontus? Han och jag gick samma utbildning/årskull (Kognitionsvetenskap) på Linköping universitet :)

    SvaraRadera
  2. Hej Linda!
    Aha - ja kanske det!
    Pontus Wärnestål heter han ialla fall - grym instruktör :)

    SvaraRadera